Skip to content

ONSDAG AFTEN PÅ ORDRUPGAARD

Vidste du, at museet holder åbent til kl. 19.00 og caféen helt til kl. 21.00 hver onsdag? Onsdag aften kan du opleve vores skiftende særudstillinger samt fordybe dig i de faste samlinger af franske impressionister, danske mesterværker, keramik og skulpturer i dit eget rolige tempo med plads til fordybelse. Du er velkommen til at deltage i den offentlige omvisning, der afgår fra foyeren kl. 17.00 med et nyt tema hver uge.  Efterfølgende kan du nyde en skøn middag i Mondrups Café, enten indendørs i Zaha Hadids spændende arkitektoniske tilbygning, eller udenfor på terrassen med udsyn til Kunstparken, hvis vejret tillader det.
Lige nu kan du besøge følgende to særudstillinger:

IMPRESSIONISMEN OG DENS OVERSETE KVINDER

Med pragtværker fra hele verden sætter udstillingen fokus på kvinderne i impressionismens tid – såvel foran som bag lærredet. I udstillingen inviterer Berthe Morisot, Mary Cassatt, Marie Bracquemond og Eva Gonzalès os med ind i privatsfæren, hvor et intimt forbundet persongalleri af søstre, døtre og veninder udgør centrale motiver.

Læs mere

RUNE BOSSE – BAGVED OVERFLADEN

Rune Bosse har indtaget drivhuset i Kunstparken med en levende skulptur, hvormed han studerer naturens strukturer med poetiske og empiriske metoder, der er blevet hans kunstneriske DNA. I Bagved overfladen lader han den velkendte danske kornmark optræde som en arkitektonisk form, man kan bevæge sig ind i og omkring.
Læs mere

Læs mere

MONDRUPS CAFÉ

Caféen byder på et udvalg af velsmagende retter, der er tilberedt med omhu og kærlighed af vores dygtige kok, Brian Mondrup, der også bestyrer Café FORMAT på Designmuseet. Så uanset om du har lyst til en let snack eller en fuld middag, finder du helt sikkert noget, der vækker din appetit.
Efter en eftermiddag med kulturelle oplevelser på Ordrupgaard er Mondrups Café det perfekte sted at samle tankerne, dele indtryk med venner og familie og fordybe sig i samtalen over et godt måltid eller en drink.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Ordrupgaard!

Hadid 11042024172

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med særudstillinger og arrangementer