Skip to content

ONSDAG AFTEN PÅ ORDRUPGAARD

Vidste du, at museet holder åbent til kl. 19.00 og caféen helt til kl. 21.00 hver onsdag? Onsdag aften kan du opleve vores skiftende særudstillinger samt fordybe dig i de faste samlinger af franske impressionister, danske mesterværker, keramik og skulpturer i dit eget rolige tempo med plads til fordybelse. Du er velkommen til at deltage i den offentlige omvisning, der afgår fra foyeren kl. 17.00 med et nyt tema hver uge.  Efterfølgende kan du nyde en skøn middag i Mondrups Café, enten indendørs i Zaha Hadids spændende arkitektoniske tilbygning, eller udenfor på terrassen med udsyn til Kunstparken, hvis vejret tillader det.
Lige nu kan du besøge følgende to særudstillinger:


AI WEIWEI WATER LILIES #1

650.000 LEGO-klodser og en længde på 15 meter i et legende let og alvorstungt værk om ytringsfrihed, digitalisering og kunstens eksistentielle stemme.
En af samtidskunstens allerstørste stjerner, den kinesiske kunstner og aktivist Ai Weiwei, er rykket ind på Ordrupgaard med totalinstallationen Water Lilies #1, der genfortolker et af kunsthistoriens mest ikoniske motiver, nemlig Claude Monets underskønne åkander.

Læs mere her 

BYG DIT EGET LEGOVÆRK

I en hel udstillingssal fyldt med LEGO-klodser, kan museets gæster, store som små, bygge deres egne ’værker’ af farverige plastikklodser. Der afholdes løbende workshops, hvor deltagerne i fællesskab genskaber Ordrupgaards Tre danserinder af Edgar Degas i LEGO. Hold øje med vores hjemmeside, hvor datoerne offentliggøres.

RUNE BOSSE – BAGVED OVERFLADEN

Rune Bosse har skabt en levende skulptur til drivhuset i Kunstparken. Installationen studerer naturens strukturer med poetiske og empiriske metoder, der er blevet Bosses kunstneriske DNA. I Bagved overfladen lader han den velkendte danske kornmark optræde som en arkitektonisk form, man kan bevæge sig ind i og omkring.

Læs mere her 

FINN JUHLS HUS

Besøg Finn Juhls hus, hvor den verdensberømte arkitekts skulpturelle møbler er rigt repræsenterede. Her finder I for eksempel ’Høvdingestolen’, ’Poeten’ og ’Judasbordet’ for blot at nævne nogle få, men møblerne står ikke alene. Arkitekturen og kunsten indtager nemlig en lige så central plads i et helstøbt modernistisk ’Gesamtkunstwerk’.

Læs mere her

FRI ENTRÉ FOR STUDERENDE OG UNGE UNDER 26 ÅR

Er du mellem 18 og 25 år, og interesserer du dig for kunst og kultur? Så kan du nu besøge Ordrupgaard helt gratis hver onsdag mellem kl. 16.00-19.00.

På Ordrupgaard kan du opleve, at kunst er mere end bare malerier på en væg. Det er en rejse gennem tid, sted og livsanskuelser. Måske har du altid haft lyst til at forstå, hvad der gør kunst så fascinerende? Eller måske har du bare brug for en pause fra hverdagens travlhed og for at fordybe dig i skønheden omkring dig. Uanset hvad, så er Ordrupgaard stedet, hvor du kan lade din nysgerrighed udfolde sig frit – både indendørs og udendørs.

Tag dine venner med, eller kom alene og lad kunsten inspirere dig. Ordrupgaard venter på dig med åbne døre ind til kunstens verden.

MONDRUPS CAFÉ

Caféen byder på et udvalg af velsmagende retter, der er tilberedt med omhu og kærlighed af vores dygtige kok, Brian Mondrup, der også bestyrer Café FORMAT på Designmuseet. Så uanset om du har lyst til en let snack eller en fuld middag, finder du helt sikkert noget, der vækker din appetit.
Efter en eftermiddag med kulturelle oplevelser på Ordrupgaard er Mondrups Café det perfekte sted at samle tankerne, dele indtryk med venner og familie og fordybe sig i samtalen over et godt måltid eller en drink.

Læs mere her

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Ordrupgaard!

Hadid 11042024172

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med særudstillinger og arrangementer