ORDRUPGAARD FOR BØRN

Ordrupgaard byder på sjove og tankevækkende kunstoplevelser for hele familien, så tag børnene med på opdagelse i kunstens verden. Værkerne finder I både indendørs på selve museet og udendørs i parken. Hos os kan I således kombinere leg og læring i dejligt afslappede omgivelser.

Lige nu kan I for eksempel opleve:

Villapük et eventyrligt børnehus

På legende og finurlig vis har kunstnerduoen Randi & Katrine genskabt Ordrupgaards herskabsvilla fra 1918 i miniformat. Her kan børnene boltre sig i en eventyrverden, der spejler virkeligheden, men som er fuld af overraskelser. Villapük er placeret i børnerummet ved siden af museumsbutikken. Før eller efter I besøger børnerummet, kan I med fordel besøge stifterparrets hjem, der har inspireret de to kunstnere.

Byg dit eget legoværk
I en hel udstillingssal fyldt med LEGO-klodser kan museets gæster, store som små, bygge deres egne ’værker’ af farverige plastikklodser. Der afholdes løbende workshops, hvor deltagerne i fællesskab genskaber Ordrupgaards Tre Danserinder af Edgar Degas i LEGO. Hold øje med hjemmesiden, hvor datoerne offentliggøres.

Kunst under åben himmel

Ordrupgaards park er fyldt med kunstværker, der inviterer til interaktion og leg. Her kan I blandt andet komme højt til vejrs i et stort bambustårn, hoppe igennem en sky af tåge eller bevæge jer rundt i en labyrint af spejle.

Læs mere og se værkerne i parken her.

Familieomvisninger

Flere gange årligt afholder vi særlige omvisninger målrettet børn. Omvisningerne er gratis for børn og voksne med en almindelig entrébillet til museet.

Når vi har planlagte familieomvisninger, kan I finde dem under “Kalender” på siden her.

De annonceres også i vores nyhedsbreve. Tilmeld dig nyhedsbrevet her.

DET PRAKTISKE

Find vej

Vilvordevej 110, 2920 Charlottenlund

Åbningstider

Se samlingernes åbningstider her.

Entré

Børn og unge under 18 år har altid gratis adgang til museet
Prisen for en voksenbillet er 130 kr.

Toiletfaciliteter

Der er toiletfaciliteter tre steder på museet: i foyeren til højre for skranken, ved trappegangen nær det gamle herskabshjem samt i caféen.

Puslebord

Ved toiletfaciliteterne i foyeren til højre for skranken, er der mulighed for at anvende puslebord.

Barnevogne

Det er desværre ikke muligt at tage barnevogne med rundt i salene og Finn Juhls hus. Vi tilbyder mindre klapvogne, som I kan låne under jeres besøg (begrænset antal). Til de mindste børn, foreslår vi, at I medbringer en bæresele.

Mad i caféen

Tag et hvil i caféen, hvor I kan finde læskende drikke, lækre kager og is samt en børneret til både frokost og aften.

Læs mere om caféen her.