Ordrupgaard byder børnehaver, skole- og gymnasieklasser samt voksenkursister velkommen i museets enestående omgivelser. I kan besøge museet på egen hånd eller booke et af vores dialogbaserede undervisningsforløb, hvor I kan komme helt tæt på kunsten sammen med vores dygtige kunstformidlere.

Ordrupgaard tilbyder spændende, dialogbaserede undervisningsforløb af ca. en times varighed. Vores forløb tager udgangspunkt i museets faste samlinger og arkitektur. 

Se vores aktuelle forløb på Skoletjenestens hjemmeside. 

Tidspunkt
Undervisningsforløb kan bookes i museets almindelige åbningstid, som I kan finde her.

Pris
Forløb på dansk: 550 kr.
Forløb på engelsk eller fransk: 650 kr.
Prisen inkluderer et forløb på 45-60 minutter. Ønsker I længere forløb, er I altid velkommen til at kontakte vores booking.

Ordrupgaard giver gratis entré til børn og elever fra daginstitutioner og skoleklasser (grundskole, ungdomsuddannelser og VUC). Videregående uddannelser og andre skal betale entré ved ankomst. Se vores entrépriser her.

Book dit forløb
Booking af undervisningsforløb samt spørgsmål til forløb, booking og priser bedes sendes på mail til: booking@ordrupgaard.dk

Der er gratis entré for børn og elever daginstitutoner og skoleklasser (grundskole, ungdomsuddannelser og VUC) at booke et besøg på egen hånd på museet. Videregående uddannelser og andre skal betale entré ved ankomst. Se vores entrépriser her.

Vi har ofte mange besøgende og ønsker at skabe en god oplevelse for alle vores gæster. Derfor beder vi om, at I booker jeres besøg mindst en uge i forvejen.

Book jeres besøg på egen hånd ved at kontakte os på mail: booking@ordrupgaard.dk

Garderobe
Vi beder om at tasker, drikke- og madvarer efterlades i garderoben ved museets foyer. Der er små garderobeskabe til opbevaring af værdigenstande. Elevernes jakker og skoletasker kan opbevares i og under tøjstativet i garderoben.

Vis hensyn til andre besøgende
Ordrupgaards arkitektur består af mange åbne rum, og vi vil gerne give alle vores gæster en god oplevelse. Af den grund beder vi om, at skoleklasser tager hensyn til museets andre besøgende, og at eleverne altid er ledsaget af voksne/lærere.

Fotos
Det er tilladt at tage fotos uden blitz. I kan med fordel fotografere malerier og genstande under jeres besøg, så I kan arbejde videre med oplevelserne hjemme på skolen.

Frokost
I er velkommen til at spise jeres medbragte madpakker i museets smukke grønne park.

Betaling
Betaling foretages i skranken ved ankomst. Mod oplysning af EAN-nummer og kontaktperson ved booking fremsender vi gerne en faktura. 

børn, særudstilling, kigge