Ordrupgaard byder børnehaver, skole- og gymnasieklasser samt voksenkursister velkommen i museets enestående omgivelser.
I kan besøge museet på egen hånd eller booke et af vores dialogbaserede undervisningsforløb, hvor I kan komme helt tæt på kunsten sammen med vores dygtige kunstformidlere.

Ordrupgaard tilbyder spændende, dialogbaserede undervisningsforløb af ca. en times varighed. Vores forløb tager udgangspunkt i museets faste samlinger og arkitektur. Derudover tilbyder vi altid forløb i vores aktuelle særudstillinger.

Se vores aktuelle forløb på  https://skoletjenesten.dk/ordrupgaard

Tidspunkt
Undervisningsforløb kan bookes i museets almindelige åbningstid, som er tirsdag, fredag og torsdag fra kl. 13.00 til 17.00 og onsdage fra kl. 13.00 til 21.00. I kan efter aftale besøge Ordrupgaard om formiddagen uden for normal åbningstid.

Pris
Forløb på dansk: 500 kr.
Forløb på engelsk eller fransk: 600 kr.
Prisen inkluderer et forløb på 45-60 minutter. Ønsker I længere forløb, er I altid velkommen til at kontakte vores booking.
Der er gratis entré for daginstitutioner og skoleklasser (grundskole, ungdomsuddannelser og VUC). Videregående uddannelser og andre skal betale entré ved ankomst. Se vores entrépriser https://ordrupgaard.dk/aabningstider/

Book dit forløb
Booking af undervisningsforløb og besøg på egen hånd samt spørgsmål til forløb, booking og priser bedes sendes på mail til: booking@ordrupgaard.dk

Det er gratis for daginstitutoner og skoleklasser (grundskole, ungdomsuddannelser og VUC) at booke et besøg på egen hånd på museet. Videregående uddannelser og andre skal betale entré ved ankomst.


Se vores entrépriser
https://ordrupgaard.dk/aabningstider/
Vi har mange besøgende og ønsker at skabe en god oplevelse for alle vores gæster. Derfor beder vi om, at I booker jeres besøg mindst en uge i forvejen.
Book jeres besøg på egen hånd ved at kontakte os på mail: booking@ordrupgaard.dk

Garderobe
Vi beder om at tasker, drikke- og madvarer efterlades i garderoben ved museets foyer. Der er små garderobeskabe til opbevaring af værdigenstande. Elevernes jakker og skoletasker kan opbevares i og under tøjstativet i garderoben.

Vis hensyn til andre besøgende
Ordrupgaards arkitektur består af mange åbne rum, og vi vil gerne give alle vores gæster en god oplevelse. Af den grund beder vi om, at skoleklasser tager hensyn til museets andre besøgende, og at eleverne altid er ledsaget af voksne/lærere.

Fotos
Det er tilladt at tage fotos uden blitz. I kan med fordel fotografere malerier og genstande under jeres besøg, så I kan arbejde videre med oplevelserne hjemme på skolen.

Frokost
I er velkommen til at spise jeres medbragte madpakker i museets smukke grønne park.

Betaling
Betaling foretages i skranken ved ankomst. Mod oplysning af EAN-nummer og kontaktperson ved booking fremsender vi gerne en faktura. Ved betaling med EAN-nummer opkræves et faktureringsgebyr på 25 kr.