ORDRUPGAARD CAFÉ VED CHAYA

Navnet Chaya er japansk og betyder ’lille tehus’ – og det var sådan, det hele startede – med et lille tehus, der med årene har vokset sig større, men som holder fast i at være nærværende og personligt. Chaya består i dag af to butikker og en webshop, hvor vi sælger udsøgte teer samt lækkert tilbehør. Derudover er Chaya forpagter af Dronning Louises Tehus i Bernstorffparken, og fra sommeren 2021, caféen på Ordrupgaard museum.  

Ordrupgaard museums café ved Chaya vil som navnet indikerer have te i fokus, hvilket vi håber at kunne præsentere på nye spændende måder. Derudover byder vi på nordiske råvarer og sæsonens grønt – alt med fokus på velsmag og bæredygtighed.  

Caféen er placeret i Zaha Hadid’s fantastiske bygning med glasvinduer ud til den smukke have. Den moderne bygning står her i kontrast til den sanselige have, hvilket i høj grad er den balance Chaya arbejder med. Vi håber, at vi sammen med museet kan vække nysgerrigheden og skabe nye gode oplevelser. I de naturskønne omgivelser vil vi skabe et åndehul fra hverdagens stress.
Chaya byder jer velkommen

ORDRUPGAARD CAFÉ VED CHAYA

Restaurantchef:
Frederikke Reinert
Køkkenchef:
Mads Børgesen
Tlf.: 2269 3960
Mail: OG@chaya.dk

www.chaya.dk