ORDRUPGAARD CAFÉ

Ian Horneman og hans team af dygtige kokke byder velkommen. Sammen laver de mad fra grunden af friske, sæsonbetonede råvarer, og her serveres alt fra lune smørbagte croissanter til klassiske frokostretter samt søde og salte lækkerier i alle dagtimerne. Om onsdagen holder caféen tillige åben om aftenen, og her frister et udsøgt a la carte spisekort, der for alvor viser køkkenets høje gastronomiske niveau.

Caféen er placeret i Zaha Hadids spektakulære bygning med udsigt til den smukke kunstpark, og stemningen er imødekommende og personlig. På varme dage er der udendørsservering på den store terrasse foran caféen. 

Der indlægges for øjeblikket fjernvarme på museet, hvorfor der pågår et stort gravearbejde i parken, som skæmmer udsigten. Vi beklager det indgreb, det gør i parkens grønne oase.

Caféens forpagter Ian Horneman er opvokset i Charlottenlund, og Ordrupgaard har altid stået som noget helt særligt. Han er uddannet kok, og med sig bringer han et team af dedikerede medarbejdere med erfaring fra bl.a. AOC, No2, Gemyse og Sølyst. 

ORDRUPGAARD CAFÉ

E-mail: ordrupgaardcafe@gmail.com