ORDRUPGAARD CAFÉ VED CHAYA

Navnet Chaya er japansk og betyder ’lille tehus’ – og det var sådan, det hele startede – med et lille tehus, der med årene har vokset sig større, men som holder fast i at være nærværende og personligt. Chaya består i dag af to butikker og en webshop, hvor vi sælger udsøgte teer samt lækkert tilbehør. Derudover er Chaya forpagter af Dronning Louises Tehus i Bernstorffparken, og fra sommeren 2021, caféen på Ordrupgaard museum.  

Ordrupgaard museums café ved Chaya vil som navnet indikerer have te i fokus, hvilket vi håber at kunne præsentere på nye spændende måder. Derudover byder vi på nordiske råvarer og sæsonens grønt – alt med fokus på velsmag og bæredygtighed.  

Caféen er placeret i Zaha Hadid’s fantastiske bygning med glasvinduer ud til den smukke have. Den moderne bygning står her i kontrast til den sanselige have, hvilket i høj grad er den balance Chaya arbejder med. Vi håber, at vi sammen med museet kan vække nysgerrigheden og skabe nye gode oplevelser. I de naturskønne omgivelser vil vi skabe et åndehul fra hverdagens stress.

Chaya byder jer velkommen.

 

Bemærk venligst, at køkkenet lukker kl. 16 – undtagen onsdag aften, hvor caféen er åben til kl. 21, og køkkenet tager imod bestillinger kl. 18-20.15. 

MUSEET GØR OPMÆRKSOM PÅ, AT DER KAN VÆRE KØLIGT GRUNDET ENERGIKRISEN.

ORDRUPGAARD CAFÉ VED CHAYA