Skip to content

PÅSKEFERIE PÅ ORDRUPGAARD

Ordrupgaard inviterer børn og voksne til sjove og inspirerende timer i kunstens verden. Aktiviteterne foregår indenfor på selve museet samt udenfor i Kunstparken, som genåbner netop her i påsken. I anledning af den anmelderroste udstilling ’Impressionismen og dens oversete kvinder’ er der i år særligt fokus på impressionismen med omvisninger for både børn og voksne samt andre familieaktiviteter. Børnene kan desuden lege i installationen ’Villapük’, der imiterer Ordrupgaard i miniformat.

Kunstparkens spektakulære værker genåbner tillige for sæsonen, så man atter kan interagere med installationer af førende samtidskunstnere i leg og undren. Finn Juhls hus er desuden åbent i helligdagene.

ÅBNINGSTIDER FOR PÅSKENS HELLIGDAGE:

Ordrupgaard og Finn Juhls Hus holder åbent fra Skærtorsdag til og med 2. Påskedag kl. 11-17.

Kunstparken er åben dagligt kl. 8-18 med fri entré.

SANSEOMVISNINGER FOR BØRN

I kan også tage med på en sanseomvisning sammen med vores søde omviser, der har pakket en lille ’picnickurv’ med genstande, der åbner op for forståelsen af værkerne. Undervejs skal I bruge sanserne, for I skal nemlig se, høre, dufte og føle!

Omvisningerne er tilpassede børn i alderen 5-10 år, og de skal være i selskab med en voksen.

PARKENS VÆRKER GENÅBNER

Lørdag d. 23 marts genåbner parkens værker for sommersæsonen. Her inviterer højt profilerede samtidskunstnere til interaktion og leg med værkerne. I kan eksempelvis klatre til tops i et gigantisk bambustårn med panoramisk udkig til de spirende trækroner, eller I kan lade jer indhylle i vanddampen fra en installation. Skalaer og størrelsesforhold vendes generelt på hovedet i Kunstparken og pirrer nysgerrigheden. 

LÆS MERE OM KUNSTPARKEN HER >

IMPRESSIONISMEN OG DENS OVERSETE KVINDER

Ordrupgaard fejrer 150 året for den første impressionistudstilling med en præsentation af pragtværker fra hele verden af Berthe Morisot, Mary Cassatt, Marie Bracquemond, Eva Gonzalès og Marie Bashkirtseff. Udstillingen sætter fokus på kvinderne i impressionismens tid – såvel foran som bag lærredet. Hovedværker af Édouard Manet, Edgar Degas og Pierre-Auguste Renoir er tillige med i udstillingen for så vidt, de viser kvindelige modeller. Hidtil oversete sider af impressionismen træder således frem i lyset og åbner op for fascinerende nye fortællinger.

LÆS MERE OM SÆRUDSTILLINGEN HER >

BESØG FINN JUHLS HUS

Besøg Finn Juhls hus, hvor den verdensberømte arkitekts skulpturelle møbler er rigt repræsenterede. Her finder I for eksempel ’Høvdingestolen’, ’Poeten’ og ’Judasbordet’ for blot at nævne nogle få, men møblerne står ikke alene. Arkitekturen og kunsten indtager nemlig en lige så central plads i et enestående modernistisk ’Gesamtkunstwerk’.

LÆS MERE OM FINN JUHLS HUS HER>

påske 2024 1x168

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med særudstillinger og arrangementer