Skip to content

AFTENÅBEN I CAFÉEN

VI BYDER VELKOMMEN I CAFÉEN HVER ONSDAG AFTEN TIL KL. 21
Efter en inspirerende tur gennem museets spændende udstillinger, herunder den klassiske danske samling, den smukke franske samling af verdenskendte impressionister og vores skiftende aktuelle særudstillinger, hvad kunne så være bedre end at afslutte dagen med en uforglemmelig smagsoplevelse?
Hos Mondrups Café har vi aftenåbent hver onsdag, så du kan nyde et lækkert aftenmåltid i vores smukke omgivelser efter et sent besøg på museet. Du kan se aftenmenuen her, der vil variere efter årstiden.

Se menuen og book bord her

Bemærk, at cafeen holder åbent hver onsdag til kl. 21, mens museet lukker kl. 19!

Mondrups Café byder på et udvalg af velsmagende retter, der er tilberedt med omhu og kærlighed af vores dygtige kok, Brian Mondrup, der også bestyrer Café FORMAT på Designmuseet. Så uanset om du har lyst til en let snack eller en fuld middag, finder du helt sikkert noget, der vækker din appetit.

Efter en eftermiddag med kulturelle oplevelser på Ordrupgaard er Mondrups Café det perfekte sted at samle tankerne, dele indtryk med venner og familie og fordybe sig i samtalen over et godt måltid eller en drink.

Besøg caféen efter din næste tur til Ordrupgaard og nyd en uforglemmelig kunstnerisk såvel som kulinarisk oplevelse.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på Ordrupgaard!

Hadid 11042024172

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med særudstillinger og arrangementer