Skip to content

EN OPLEVELSESGAVE TIL HELE FAMILIEN

Med et årskort til Ordrupgaard kan du forkæle dem, du holder af med et helt års kunst-, design- og arkitekturoplevelser i international særklasse. Årskortet giver fri entré til hele museet inkl. Finn Juhls hus og kunstparken, og her kan familien samles på tværs af generationer til stjernestunder af fordybelse, leg, sjov og bevægelse i det fri. Medlemmer inviteres til særarrangementer og får rabat i museumsbutikken samt i caféen.
Børn under 18 år har fri entré.

 

Priser fra kr. 200

KØB ÅRSKORT HER

 

ET FORRYGENDE NYT KUNSTÅR I VENTE

Det nye år byder på endnu flere udstillinger samt et spektakulært nyt værk i kunstparken. 

Foruden de store sæsonudstillinger:

Jesper Christiansen på Ordrupgaard,
1. februar – 3. september 2023

Ancher. I livet og kunsten,
19. september 2023 – 7. januar 2024

Introducerer vi to helt nye udstillingsformater: 

Fokusudstillingen – med afsæt i den faste samling zoomer vi ind på en udvalgt kunstner, som belyses i en ny kontekst. I den første udstilling Underfundige underverdener. Gauguin og Lilja vises Jean Gauguins keramiske figurer i samspil med den fremadstormende unge kunstner Klara Lilja.  

Drivhusudstillingen – med base i kunstparken, nærmere bestemt i palmehuset fra 1922, som fremover vil være et væksthus for samtidskunsten. Det bliver den anerkendte papirkunstner Veronica Hodges, der indvier den nye udstillingsrække med en totalinstallation skabt specielt til stedet.

Spektakulært nyt værk i kunstparken af Jeppe Hein – der har vakt begejstring verden over med installationer, der appellerer til sanserne og opfordrer til leg og deltagelse. Den nye installation er allerede under opførelse i kunstparken, og den vil med garanti vække jubel hos både børn og voksne. Kunstparken har i forvejen to værker af Jeppe Hein.

Lundstrøm Zaha Hadid

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med særudstillinger og arrangementer