BOOKINGFORMULAR

En privat omvisning på Ordrupgaard har en varighed på 45-60 minutter og kan bookes i museets åbningstid. Ordrupgaard udbyder omvisninger i en række temaer, som du kan læse mere om her.

Der er intet minimum antal deltagere. Vi laver gerne omvisninger for enkeltpersoner, såvel som for grupper på op til 25 personer. Hvis gruppen tæller mere end 25 personer vil det være nødvendigt at bestille to omvisninger. 

Pris for omvisning på dansk: 1.100 kr. + entré for gæster uden årskort. Tillæg på 200 kr. for omvisning på engelsk og fransk.

Omvisningerne bookes ved hjælp af denne bookingformular. Bemærk venligst, at omvisninger skal bestilles senest 10 dage i forvejen, og at bookingen ikke er sikker før Ordrupgaard har fundet en omviser og du har modtaget din bookingbekræftelse på e-mail (du kan forvente svar fra Ordrupgaard inden for 7 dage).

Kontakt

Hvis din forespørgsel ikke dækkes af formularen kan du kontakte os på booking@ordrupgaard.dk for at høre nærmere.

OM OMVISNINGEN

DINE KONTAKTOPLYSNINGER

FIRMAER/KUNSTFORENINGER

VILKÅR FOR BOOKING

I bedes ankomme til museet minimum 10 minutter før jeres omvisning begynder. Jeres omviser vil møde jer i foyeren ved starttidspunktet for jeres omvisning.

Betaling sker i foyeren ved ankomst medmindre andet er aftalt. Efter betalt entré vil hver deltager få udleveret en personlig billet, som er jeres adgangsbillet gennem møllerne til udstillingssalene.

Aflysning of ændringer

Vi gør opmærksom på, at afbud og ændringer skal ske minimum 5 hverdage før omvisningens start. Ved senere afbud eller udeblivelse betales den fulde pris for omvisningen. Er I mere end 30 minutter forsinket til omvisningen anses dette som udeblivelse. Vi har desværre ikke mulighed for at tage særlige hensyn til sene afbud grundet sygdom, barns sygdom etc. Beløbet opkræves uanset årsagen til afbuddet.

Café

Hvis I ønsker at spise i caféen, Mondrups på Ordrupgaard, i forbindelse med jeres besøg på museet, så foreslår vi, at I reserverer et bord på forhånd. Bemærk, at selskaber på mere end 6 personer skal bestille bord senest 7 dage før det planlagte besøg.

Caféen kan kontaktes på: Ordrupgaard.Mondrups@outlook.dk 

  • 1-6 personer: Book jeres bord her.
  • 7-14 personer: Hvis I er 7-14 personer bedes I kontakte caféen pr. mail for at booke bord og bestille mad på forhånd.
  • 15 personer eller flere: Ved reservationer for 15 personer eller flere, tilbyder caféen en sandwich med eller uden kød og en valgfri drikkevare (økologisk sodavand eller øl) for 135,- pr. pers. Allergener, antal vegetarer og andre henvendelser bedes meldes en uge forinden besøget. Betaling foregår samlet. I bedes kontakte caféen pr. mail for at booke bord og bestille mad på forhånd.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og booke dit besøg, behandler vi oplysninger om dig. Find vores persondatapolitik her.

Åbningstider

Åbningstider for butik, café og udstillingssale kan ses på museets hjemmeside her:  https://ordrupgaard.dk/aabningstider/