Skip to content

VELKOMMEN TIL ORDRUPGAARDS NYE DIREKTØR

Gertrud Oelsner er netop tiltrådt som Ordrupgaards nye direktør. I de sidste syv år har Gertrud stået i spidsen for Den Hirschsprungske Samling, hvor hun har opnået stor succes med velbesøgte udstillinger og nye formidlingstiltag.

Gertrud udtaler ”Jeg ser frem til at få mit virke her på Ordrupgaard, der med sine enestående samlinger, bygningskompleks og haveanlæg er en perle i det danske museumslandskab. Vi kan i år se frem til et spændende udstillingsprogram, der spænder fra fransk impressionisme til international samtidskunst. Jeg glæder mig til i samarbejde med museets medarbejdere i årene fremover at skabe spændende og relevante udstillinger og museumsoplevelser til de mange gæster, der hvert eneste år besøger Ordrupgaard.”

Gertrud har en lang og imponerende udstillingsrække bag sig, og hun har således solid museal erfaring. Hun har desuden udgivet adskillige bøger og udstillingskataloger om især dansk kunst, herunder den omfangsrige bog ‘Vilhelm Hammershøi – på sporet af det åbne billede’.

Gertrud Oelsner overtager posten efter Anne-Birgitte Fonsmark, der har været direktør for Ordrupgaard siden 1995.

Gertrud Oelsner. Arkivfoto. Fotograf Jacob Ljørring

Jacob Ljørring

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med særudstillinger og arrangementer