Skip to content

TAG BØRNENE MED PÅ MUSEUM I EFTERÅRSFERIEN

I efterårsferien inviterer Ordrupgaard børn og voksne til hyggelige stunder i kunstens, kreativitetens og legens verden. Programmet byder på særlige sanseomvisninger, hvor børnene kommer helt tæt på kunsten, og i kreaværkstedet kan I sammen lave jeres egne drager, ligesom I kan besøge børnehuset Villapük. I parken kan I opleve interaktive værker af førende samtidskunstnere, inden de lukker for sæsonen, og I kan træde indenfor i Finn Juhls ikoniske hus eller besøge en gigantisk, blomstrende installation i drivhuset.

BØRNEOMVISNING

Kom med på en sjov udflugt i den franske samling. Vores søde omviser har pakket en lille ’picnickurv’ med genstande, der åbner op for forståelsen af værkerne. Undervejs skal I bruge sanserne, så I skal se, høre, dufte og føle!

  • Lørdag 14. oktober kl. 13 – bestil billet her
  • Onsdag 18. oktober kl. 14 – bestil billet her
  • Torsdag 19. oktober kl. 14 – bestil billet her
  • Lørdag 21. oktober kl. 13 – bestil billet her

Omvisningerne er tilpasset børn i alderen 5-10 år, og de skal være i selskab med en voksen.

LØS ET MYSTERIUM I DEN FRANSKE SAMLING

I hele efterårsferien kan I tage på mysteriejagt i den franske samling på egen hånd. Her skal I hjælpe en lille hund, der er faret vild med at komme hjem igen. For at løse mysteriet skal I gå på opdagelse i museets værker, der gemmer på netop de ledetråde, I har brug for! Undervejs finder I frem til hundens navn, og til sidst hjælper I den hjem til sin ejer igen.

Mysteriehæftet kan hentes i museets foyer.

LAV DIN EGEN DRAGE

I kreaværkstedet kan I sammen skabe smukke drager af gamle udstillingsplakater fra Ordrupgaards arkiver. Hvis I er heldige med vinden, kan I herefter prøve at få jeres drager op at flyve i museets park.

Kreaværkstedet ligger bag Ordrupgaards butik.

VILLAPÜK

På legende og finurlig vis har Randi & Katrine genskabt Ordrupgaards herskabsvilla fra 1918 i miniformat. Villapük kan bedst beskrives som et stort dukkehus, der fremstår som et lille Ordrupgaard. I Villapük er alting nemlig tilpasset børnenes størrelse, og her kan de blandt andet lege ved køkkenbordet i det gamle anretterkøkken samt kigge ind i de herskabelige stuer. 

Doug and Mike Starn, Geomentry of Innocence3

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med særudstillinger og arrangementer