Skip to content

PÅSKEWORKSHOP FOR BØRN

MED LINOLEUMSTRYK, KULØRTE PÅSKEÆG OG SJOV I KUNSTPARKEN

Som en festlig optakt til påsken holder vi to kreative workshops for børn. Her kan børnene lave deres helt eget påskepynt med inspiration i den aktuelle særudstilling Gauguin og hans venner. For netop Paul Gauguins værker, med de stærke farver og forenklede motiver, taler til børnenes fantasi. Vi tager også børnene med på en sjov påskejagt i kunstparken. Og hver workshop afsluttes med en mini ’kunstudstilling’, hvorefter børnene tager deres kunstværker/ påskepynt med hjem.

PROGRAM

Tirsdag d. 12. april kl. 9-15: Linoleumstryk i det grafiske værksted

Onsdag d. 13. april kl. 9-15: Påskeæg og gækkebreve i ’Pension Portnerbolig’

Velegnet for børn fra 3.-6. klasse. Børnene bliver rystet godt sammen fra start, så de kan sagtens komme alene.

TIRSDAG D. 12. APRIL KL. 9-15: GRAFISK VÆRKSTED MED JULIE RIIS ANDERSEN

Her kan børnene lære at lave linoleumstryk med inspiration i Paul Gauguins fantastiske og farverige malerier. Sammen gennemgår vi hele den fascinerende proces fra udvælgelsen af motivet og frem til det endelige tryk. 

Julie Riis Andersen er uddannet billedkunstner fra Det Kongelige Kunstakademi i København. Og Julie har afholdt mange workshops for børn og voksne – blandt andet her på Ordrupgaard, i Louisianas børnehus og på Krabbesholm Højskole.

ONSDAG D. 13. APRIL KL. 9-15: PÅSKEWORKSHOP MED LUCIE JESPERSDATTER

Lucie inviterer børnene indenfor til en sjov påskeworkshop i den gamle portnerbolig, hvor hun har skabt et eventyrligt forårsunivers. Her kan børnene lave kreative påskeæg og gækkebreve med inspiration i Paul Gauguins fantasifulde og farverige malerier. De vil blandt andet stifte bekendtskab med samplingskunst og Gauguins mange danske venner. I pauserne tager vi børnene med på spændende udflugter i kunstparken med påskejagt og klatretur i et kæmpe bambustårn. Børnene får deres flotte æg med hjem.

Lucie Jespersdatter er uddannet fra The National Academy School of Fine Arts i New York. Lucie har en scenografisk og kulturhistorisk tilgang til de kreative processer. Og hun har bl.a. været medkurator på talrige udstillinger og arbejdet med TV-produktioner.

PRIS

295 pr. dag inkl. materialer.

Køb billet til tirsdag her

Køb billet til onsdag her

HVOR

I portnerboligen, Vilvordevej 110, 2920 Charlottenlund.
Portnerboligen er beliggende i venstre side, når du kører ind på museets område.

PRAKTIK

HUSK AT MEDBRINGE MADPAKKE, DRIKKEDUNK OG SNACKS TIL HELE DAGEN – SAMT TØJ DER KAN KLARE LIDT MALING. PRAKTISK FODTØJ ER OGSÅ EN FORDEL.

æg

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med særudstillinger og arrangementer