Skip to content

JULEFERIE PÅ ORDRUPGAARD

JULENS ÅBNINGSTIDER:
 
Onsdag d. 27. december kl. 11-19
Torsdag d. 28. december kl. 11-17
Fredag d. 29. december kl. 11-17
Lørdag d. 30. december kl. 11-17
 
SIDSTE CHANCE
ANNA OG MICHAEL ANCHER – SAMMEN OG HVER FOR SIG
Oplev et af dansk kunsthistories mest berømte par, Anna og Michael Ancher, i en stor udstilling på Ordrupgaard.
Fra deres fælles hjem udgik et sjældent respektfuldt kunstnerisk partnerskab. Og med sansemættede skildringer af livet i Skagen skabte de begge moderne billeder med et nyt motivvalg og et anderledes malerisk udtryk. For Anna blev sollysets strålende refleksioner ofte et tema i sig selv, mens Michael lod jævne folk tage plads i monumentale figurmalerier. Udstillingen giver et intimt indblik i Anna og Michael Anchers verden, hvor kærligheden til kunsten, familien og skagboerne skinner igennem i alle værkerne.
ÅRETS JULEBORD
Papirkunstneren Veronica Hodges har skabt et magisk juleunivers i herskabshjemmets smukke stuer. I spisestuen stråler et eventyrligt julebord, og der er dækket op til julefest med stifterparret Henny og Wilhelm Hansens yndige service og blomsterende grene.  

Veronica Hodges er allerede et kendt navn på Ordrupgaard, idet hun tidligere på året viste installationen Under træet i drivhuset. Nu er hun flyttet indenfor i herskabshjemmet, hvor hun har dækket op til julefest i den smukke spisestue. Her har Hodges skabt et eventyrligt juleunivers med blomster og insekter som en påmindelse om, at dagene netop ved juletid bliver længere igen, og at lysere tider venter forude. Dekoraktionerne er udformet af genbrugspapir og materialer, der alle er lånt fra naturen.

JULEHYGGE FOR FAMILIER INDTIL D. 30. DECEMBER: 

Julejagt – på opdagelse i kunsten
Børnefamilier kan gå på julejagt i samlingerne på egen hånd. I foyeren udleveres et særligt julehæfte, der giver en spændende introduktion til kunstens verden. Jagten tager udgangspunkt i museets enestående samlinger af dansk og fransk kunst fra det 19. århundrede, og den danner afsæt for sjove, lærerige og anderledes kunstoplevelser.

Julekrearum
I det hyggelige krearum kan der laves julepynt. 

Aktiviteterne er gratis, når entréen/årskortet er betalt, og børn har fri entré.

lille1nyL1130874

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med særudstillinger og arrangementer