Skip to content

EFTERÅRSFERIE PÅ
ORDRUPGAARD

Efterårsferien nærmer sig, og på Ordrupgaard har vi sørget for spændende kunstoplevelser for hele familien.

Her kan du for eksempel se den anmelderroste udstilling ’Anders Zorn. Det bedste under solen’. Det er første gang nogensinde, at Anders Zorn, der betragtes som en af svensk kunsthistories allerstørste kunstnere, vises ved en så omfattende separatudstilling i Danmark. Eller du kan besøge vores verdensberømte samling af franske impressionister i museets seneste tilbygning af arkitektfirmaet Snøhetta. Som noget ganske særligt holder vi Finn Juhls ikoniske hus åbent i hverdagene. Trænger du herefter til at klare hjernen, kan du opleve værker af førende samtidskunstnere i parken, som netop nu har iklædt sig sin pragtfulde efterårskappe.

OPLEVELSER FOR BØRN

Tag børn og børnebørn med til en hyggelig efterårsferie i kunstens tegn. Med aktivitetsark i hånden kan I sammen gå på opdagelse i den faste samling, og i børnerummet kan børnene lave deres helt egne kunstpostkort.

Parkens værker indbyder til interaktion og leg. Her kan man blandt andet klatre til tops i et bambustårn, besøge et japansk thehus eller blive drejet rundt i en gotisk kirke. Værkerne er alle skabt specielt til Ordrupgaard af førende samtidskunstnere. Flere af værkerne lukker efter efterårsferien og genåbner først i påsken 2022. Så det er sidste chance, hvis de skal opleves i år.

OMVISNINGER FOR BØRN

Tirsdag d. 19. oktober kl. 14: Familieomvisning (varighed 30 minutter)
Torsdag d. 21. oktober kl. 14: Familieomvisning (varighed 30 minutter)

WORKSHOP FOR BØRN

Torsdag d. 21. og fredag d. 22. oktober: Børneworkshop ’Lær at male som impressionisterne’ ved kunstformidler Mette Wille i samarbejde med Gentofte Kommune.

Læs mere og kom på venteliste.

Husk at børn og unge under 18 år har gratis adgang til museet.

OMVISNINGER FOR VOKSNE OG UNGE

Lørdag d. 16. oktober kl. 14: Offentlig omvisning i Finn Juhls Hus
Onsdag d. 20. oktober kl. 18: Offentlig omvisning i ’Anders Zorn. Det bedste under solen’

Omvisningerne er gratis for årskortholdere samt for alle med en gyldig entrébillet.

Efterårsferie på Ordrupgaard 2021

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med særudstillinger og arrangementer