Skip to content

EKSKLUSIVT JULETILBUD TIL ÅRSKORTHOLDERE

For at fejre julen giver butikken 20% rabat på varer fra det danske designfirma, raawii. Tilbuddet er eksklusivt for Ordrupgaards medlemmer.

raawii, der blev etableret i 2017, skaber funktionelle hverdagsobjekter med ‘attitude’ i samarbejde med udvalgte kunstnere og designere. Til butikken har vi valgt fire produktlinjer fra raawiis univers:

Strøm – denne serie er inspireret af udstillingsaktuelle Vilhelm Lundstrøm samt det 20. århundredes kubistiske og primitive kunst. Produkterne afspejler på raffineret vis Lundstrøms geometriske former og klare farver.

Alev –  den formfuldendte keramikserie er opkaldt efter den prisbelønnede tyrkisk-danske keramiker, Alev Ebüzzia Siesbye, hvis smukke blå unikaskål, er kendt fra Finn Juhls hus på Ordrupgaard. Serien er håndlavet i Portugal.

Jam – de kraftfulde vaser og fade i fajance er udviklet i samarbejde med danske Michael Kvium, der blandt andet henter inspiration i surrealismen, barokken og middelalderen. Kvium har tidligere haft en soloudstilling på Ordrupgaard.  

Signal – bordlampen er skabt af den prisbelønnede designduo Panter&Tourron i et frugtbart samarbejde mellem franske Alexis Tourron, italienske Stefano Panterotto og raawiis danske grundlægger Nicholai Wiig-Hansen. Skitserne blev til i designduoens studio i Schweiz, men faconen blev først endeligt defineret med leret i hænderne på fabrikken i Portugal.

Varerne kan købes i butikken på Ordrupgaard ved fremvisning af gyldigt årskort samt online ved at indtaste rabatkoden ”raawii 2022”. Ordren skal være afgivet senest d. 21. december for at nå frem til jul.
 
Se varerne her
Raawii

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med særudstillinger og arrangementer