Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

IMPRESSIONISMEN OG DENS OVERSETE KVINDER

14. februar kl. 17:00 - 17:45

Gratis, når entré/årskort er betaltGå på opdagelse i Ordrupgaards særudstilling, Impressionismen og dens oversete kvinder. Udstillingen fokuserer især på fem kvindelige kunstnere, der har været oversete i den store fortælling om impressionismen og den moderne kunsts fremkomst. På omvisningen vil du blive introduceret til centrale billeder af franske Berthe Morisot og amerikanske Mary Cassatt, såvel som hovedværker af mere underbelyste kunstnere som franske Eva Gonzalès og Marie Bracquemond samt russisk-ukrainske Marie Bashkirtseff, hvoraf de to sidstnævnte aldrig før har været vist i Danmark.

Praktisk information

Billet til den offentlige omvisning kan afhentes i skranken på dagen. Alle offentlige omvisninger er gratis når entreen er betalt, men der er et loft for antal deltagere ved de offentlige omvisninger og man skal have billet for at deltage.

Vi mødes i museets foyer. Kom gerne 10 minutter før.

Bemærk: De offentlige omvisninger er et tilbud for mindre grupper eller enkeltpersoner. Hvis I er en større gruppe som ønsker en omvisning skal I henvende jer til museets booking om en privat omvisning. Læs mere her.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Sign up for our newsletter so that you stay up-to-date with special exhibitions, events and offers.