Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

FØLSOMT BRODERI – ARBEJDENDE HÆNDER

12. september kl. 17:30 - 20:00

225 kr. inkl. materialer. Reduceret pris for årskortholdere og unge/studerende.I anledning af Golden Days inviterer Ordrupgaard til en særlig broderi-workshop ved Kris fra Følsomt broderi. Ved workshoppen får du materialer og inspiration til at skabe dit eget tekstværk med nål og tråd, når vi fordyber os i broderiet med inspiration fra litteratur og kunstværker.
 
Formålet med Følsomt broderier, at skabe et roligt og trygt rum med plads til fordybelse, som for mange står i kontrast til hverdagens forjagede arbejdsliv. Vi dykker ned i kunsthistorien for at lære mere om håndarbejdets kulturhistoriske betydning og de arbejdende hænder som motiv. Under workshoppen vil Kris give en introduktion til broderi og løbende læse højt af litteratur inden for temaet ”arbejde”.
 
I Ordrupgaards samling af dansk kunst findes der flere eksempler på værker, som skildrer håndarbejde i forskellige lag af samfundet. I kunsthistorien er et hyppigt motiv da også kvinder, som med nål og tråd skaber udsmykninger eller tøj til deres nærmeste. Med en fornyet interesse for håndarbejde har værker som disse fået en fornyet aktualitet, og på denne aften vil vi selv gribe tråden og derved sætte os i den portrætteredes sted.
 

PRAKTISK

HVORNÅR: 12. september kl. 17.30-20.00
PRIS: 275 kr. / 225 kr. for årskortholdere / 175 kr. for unge under 26 og studerende
Prisen er inklusiv materialer.
 
 
Bemærk venligst, at optagelser/fotografering til kommunikation og arkivering kan forekomme ved vores arrangementer. Fotografierne og optagelserne kan blive vist på vores hjemmeside eller sociale medier. Hvis du har spørgsmål om databeskyttelse eller foretrækker ikke at blive fotograferet, bedes du kontakte os inden arrangementet på email ordrupgaard@ordrupgaard.dk. Du har til hver en tid ret til at henvende dig til os med henblik på at få slettet et billede af dig fra vores hjemmeside eller sociale medier. Du kan læse mere i vores privatlivspolitik.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med særudstillinger og arrangementer