Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

MIDDAG OG JULEKONCERT MED PETER PEDERSEN

12. december kl. 18:00 - 21:00



Guitaristen Peter Pedersen vender tilbage til Ordrupgaard! I samarbejde med Mondrups Café inviterer vi til middag og julekoncert med jazzede toner, så du kan komme i stemning i juletiden. Vi har før ved en udsolgt koncert haft fornøjelsen af at lægge hus Peter Pedersens lunefulde og stærkt musikalske fortolkninger på guitar, og nu kan du se frem til at høre ham igen ved en julekoncert den 12. december kl. 19.30.

Musikken
Peter Pedersen er jazzguitarist og klassisk guitarist uddannet fra Syddansk Musikkonservatorium og Det Kongelige Danske Musikkonservatorium. Ved denne særlige julekoncert optræder Peter Pedersen med velkendte melodier fra såvel det danske som det amerikanske julerepertoire med afsæt i sit album A Christmas Moment fra 2020. Under koncerten skifter Peter mellem at spille den elektriske jazzguitar og den klassiske spanske guitar, og med en blanding af improvisation og klassiske guitarteknikker fortolker han det velkendte. Med sin alsidighed og sit brede repertoire kommer Peter med et nyt og spændende bud på, hvordan solo-guitaren kan opleves.

Middag
Ved koncerten byder Mondrups Café på en velsmagende juleret med and og klassisk tilbehør, der er tilberedt med omhu og kærlighed af vores dygtige kok, Brian Mondrup. Der kan tilkøbes drikkevarer på aftenen, hvor caféen bl.a. byder på deres hjemmelavede æblegløgg for 65 kr. – 90 kr. med rom.

Praktisk info
HVORNÅR: Torsdag den 12. december kl. 18.00-21.00. Dørene åbner kl. 18.00.
HVOR: Koncerten foregår i Ordrupgaards café
PRIS MED MIDDAG: 400 for voksne / 350 kr. for årskortholdere / 300 kr. for unge under 26 og studerende
PRIS UDEN MIDDAG: 215 for voksne / 165 kr. for årskortholdere / 115 kr. for unge under 26 og studerende
Unummererede pladser.

Program
18.00 – Julemiddag
19.30 – Koncertstart
20.15 – Pause
20.30 – Anden del af koncerten
21.00 – Tak for i aften

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med særudstillinger og arrangementer