Skip to content
Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

EFTERÅRSFERIE PÅ ORDRUPGAARD

12. oktober -



Benyt feriedagene til at besøge de anmelderroste udstillinger Flora Yukhnovich Into the Woods og Ai Weiwei Water Lilies #1, som vises sideløbende, og som begge markerer 150-års jubilæet for impressionismen, der udgør kernen i Ordrupgaards klassiske samling. I drivhuset i kunstparken vises Rune Bosses levende totalinstallation Bagved overfladen, der ændrer sig henover udstillingsperioden, og som netop nu går ind i sin sidste fase. Der er arrangeret omvisninger for voksne og for børn, der tillige inviteres til leg og kreativitet i vores værksteder. Finn Juhls hus er åbent hele ugen, og parkens interaktive værker af førende samtidskunstnere kan besøges en allersidste gang, inden vinteren indtræffer.

LEGO-VÆRKSTED DAG KL. 12-15
Ordrupgaard inviterer til LEGO-værksted, hvor deltagerne i fællesskab genskaber Ordrupgaards mesterværk Tre Danserinder af Edgar Degas i LEGO. Velegnet til børn fra 8 år og voksne.

Alle weekender samt tirsdag – fredag (mandag lukket)

OMVISNINGER FOR VOKSNE OG STORE BØRN
• Lørdag 12. oktober kl. 14 Flora Yukhnovich Into the Woods
• Onsdag 16. oktober kl. 17 Ai Weiwei Water Lilies #1
• Lørdag 19. oktober kl. 14 Ordrupgaard highlights

TAG BØRNENE MED PÅ MUSEUM
I efterårsferien inviterer Ordrupgaard børn og deres voksne til hyggelige stunder i kunstens, kreativitetens og legens verden. Programmet byder på særlige sanseomvisninger, hvor børnene kommer helt tæt på kunsten, og i værkstedet kan I lege med LEGO samt bygge jeres egne drager, ligesom I kan besøge børnehuset Villapük.

BØRNEOMVISNINGER
Kom med på en sjov udflugt i den franske samling. Vores søde omviser har pakket en lille ’picnickurv’ med genstande, der åbner op for forståelsen af værkerne. Undervejs skal I bruge sanserne, så I skal se, høre, dufte og føle!

• Søndag 13. oktober kl. 14
• Torsdag 17. oktober kl. 14
• Søndag 20. oktober kl. 14

Omvisningerne er tilpasset børn i alderen 5-10 år, og de skal være i selskab med en voksen.

LØS ET MYSTERIUM I DEN FRANSKE SAMLING
I åbningstiden i efterårsferien kan I tage på ’mysteriejagt’ i den franske samling på egen hånd. Her skal I hjælpe en lille hund, der er faret vild med at komme hjem igen. For at løse mysteriet skal I gå på opdagelse i museets værker, der gemmer på netop de ledetråde, I har brug for! Undervejs finder I frem til hundens navn, og til sidst hjælper I den hjem til sin glade ejer.

Mysteriehæftet kan hentes i museets foyer.

DRAGEWORKSHOP
I drageworkshoppen kan I sammen skabe smukke drager af gamle udstillingsplakater fra Ordrupgaards arkiver. Hvis I er heldige med vejret, kan I herefter få dragerne op at flyve i museets park.

VILLAPÜK
På legende og finurlig vis har Randi & Katrine genskabt Ordrupgaards herskabsvilla fra 1918 i miniformat. Villapük kan bedst beskrives som et stort dukkehus, der fremstår som et lille Ordrupgaard. I Villapük er alting nemlig tilpasset børnenes størrelse.

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med særudstillinger og arrangementer