Skip to content

EFTERÅRSFERIE PÅ ORDRUPGAARD MED SPÆNDENDE AKTIVITETER FOR BØRN OG VOKSNE

Benyt feriedagene til at besøge de anmelderroste udstillinger Flora Yukhnovich Into the Woods og Ai Weiwei Water Lilies #1, som vises sideløbende, og som begge markerer 150-års jubilæet for impressionismen, der udgør kernen i Ordrupgaards klassiske samling. I drivhuset i kunstparken vises Rune Bosses levende totalinstallation Bagved overfladen, der ændrer sig henover udstillingsperioden, og som netop nu går ind i sin sidste fase. Der er arrangeret omvisninger for voksne og for børn, der tillige inviteres til leg og kreativitet i vores værksteder. Finn Juhls hus er åbent hele ugen, og parkens interaktive værker af førende samtidskunstnere kan besøges en allersidste gang, inden vinteren indtræffer.

 

LEGO-VÆRKSTED HVER DAG KL. 12-15
Ordrupgaard inviterer til LEGO-værksted, hvor deltagerne i fællesskab genskaber Ordrupgaards mesterværk Tre Danserinder af Edgar Degas i LEGO. Velegnet til børn fra 8 år og voksne.

Alle dage i efterårsferien fra d. 12. til d. 20. oktober.

OMVISNINGER FOR VOKSNE OG STORE BØRN
• Lørdag 12. oktober kl. 14 Flora Yukhnovich Into the WoodsLÆS MERE HER
• Onsdag 16. oktober kl. 17 Ai Weiwei Water Lilies #1 – LÆS MERE HER
• Lørdag 19. oktober kl. 14 Ordrupgaard highlights  LÆS MERE HER

TAG BØRNENE MED PÅ MUSEUM
I efterårsferien inviterer Ordrupgaard børn og deres voksne til hyggelige stunder i kunstens, kreativitetens og legens verden. Programmet byder på særlige sanseomvisninger, hvor børnene kommer helt tæt på kunsten, og i værkstedet kan I lege med LEGO samt bygge jeres egne drager, ligesom I kan besøge børnehuset Villapük.

BØRNEOMVISNINGER
Kom med på en sjov udflugt i den franske samling. Vores søde omviser har pakket en lille ’picnickurv’ med genstande, der åbner op for forståelsen af værkerne. Undervejs skal I bruge sanserne, så I skal se, høre, dufte og føle!

• Søndag 13. oktober kl. 14  –LÆS MERE HER
• Torsdag 17. oktober kl. 14 – LÆS MERE HER
• Søndag 20. oktober kl. 14 – LÆS MERE HER

Omvisningerne er tilpasset børn i alderen 5-10 år, og de skal være i selskab med en voksen.

LØS ET MYSTERIUM I DEN FRANSKE SAMLING
I hele efterårsferien kan I tage på ’mysteriejagt’ i den franske samling på egen hånd. Her skal I hjælpe en lille hund, der er faret vild med at komme hjem igen. For at løse mysteriet skal I gå på opdagelse i museets værker, der gemmer på netop de ledetråde, I har brug for! Undervejs finder I frem til hundens navn, og til sidst hjælper I den hjem til sin glade ejer.

Mysteriehæftet kan hentes i museets foyer.

DRAGEWORKSHOP
I drageworkshoppen kan I sammen skabe smukke drager af gamle udstillingsplakater fra Ordrupgaards arkiver. Hvis I er heldige med vejret, kan I herefter få dragerne op at flyve i museets park.

VILLAPÜK
På legende og finurlig vis har Randi & Katrine genskabt Ordrupgaards herskabsvilla fra 1918 i miniformat. Villapük kan bedst beskrives som et stort dukkehus, der fremstår som et lille Ordrupgaard. I Villapük er alting nemlig tilpasset børnenes størrelse.

efterårsferie

GÅ IKKE GLIP AF NOGET

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du kan holde dig opdateret med særudstillinger og arrangementer