Handelsbetingelser

 

Generelle handelsbetingelser

Disse handelsbetingelser finder anvendelse på varer, der udbydes via Ordrupgaards hjemmeside, med mindre andet fremgår af den pågældende hjemmeside, skriftligt er aftalt eller følger af ufravigelig lovgivning. Termen “varer” kan udover entrebilletter, medlemskort og gavekort også omfatte alle former for fysiske produkter og andre ydelser herunder serviceydelser, værdibeviser og lignende. Du skal være mindst 18 år for at handle hos Ordrupgaards webshop. Ved bestilling af varer på Ordrupgaards hjemmeside bekræfter du, at du er 18 år eller derover. Du accepterer samtidig Ordrupgaards betingelser og politikker, herunder ophavsretlige vilkår og privatlivspolitik.

Samtykke til brug af personlige data i henhold til persondataloven

I forbindelse med bestilling af produkter i vores Webshop, gemmer vi dit navn, adresse, tlf. og din e-mail. Disse oplysninger bruges kun i forbindelse med ordrehåndtering og er ikke tilgængelig for andre end Ordrupgaard. Ved køb på Webshoppen samtykker du, at vi bruger disse oplysninger til forsendelse af ordren og intet andet. Vi sletter informationerne senest 6 måneder efter ordren er færdigbehandlet.

Bestilling og levering

Din bestilling sker online via Ordrupgaards hjemmeside. Bestilling kan ikke ske ved telefonisk henvendelse, med mindre dette fremgår direkte af den enkelte vare. Ved bestillingen angiver du navn, e-mail og kontooplysninger, som behandles efter Ordrupgaards privatlivspolitik. Ved bestilling og betaling modtager du pr. e-mail en ordrebekræftelse. Entrébilletter downloades, vare afsendes, medlemsskort skal afhentes i museets foyer og gavekort fremsendes inden for 14 dage . Ordrupgaard påtager sig ikke noget ansvar for fejl eller forsinkelser i levering, som skyldes tekniske problemer hos køber eller fejl i mailadresse oplyst af køber. Køber bærer selv ansvaret for eventuel misbrug af købte kort og billetter.

Særligt vedr. entrébilletter, medlemsskort og gavekort

Køb af entrébilletter, medlemsskort og gavekort er i henhold til “lov om visse forbrugeraftaler §17” ikke omfattet af fortrydelsesretten. Ordrupgaard gør særligt opmærksom på, at køberen bærer risikoen for, at oplysninger om navn og e-mail er rigtige. Entrébilletten er gyldig ét år fra købsdatoen. Købte medlemskort skal senest et år fra købsdatoen være afhentet i vores fysiske butik. Gavekort er gyldige i 3 år fra købsdatoen. Gavekort kan ikke ombyttes til kontanter, men gavekortet kan anvendes i billetsalg og museumsbutikken. Som køber er det dit ansvar at tjekke, om de fremsendte entrébilletter, medlemskort eller gavekort er i overensstemmelse med det, som du har bestilt og betalt. Ved uoverensstemmelse skal du hurtigst muligt rette henvendelse til Ordrupgaard.

Andre varer

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret i henhold til dansk lovgivning, når du handler på internettet. Fortrydelsesretten gælder fra modtagelsen. For at udnytte fortrydelsesretten skal købte varer returneres til Ordrupgaard inden for 14 dage. Entrébilletter, medlemskort og gavekort er i henhold til “lov om visse forbrugeraftaler §17” ikke omfattet af fortrydelsesretten.

Indløsning af entrébilletter og medlemskort (1 medlem og 1+1 medlem)

 • Ved køb af entrébillet kan du vælge enten at printe og medbringe billetten, eller du kan ved indgangen fremvise entrébilletten via en smartphone. Ordrupgaard påtager sig ikke ansvar for printfejl, og der tages forbehold for, at entrébilletten ikke fungerer på enkelte smartphones. Virker entrébilletten ikke, er det købers eget ansvar at rette henvendelse til ansatte hos Ordrupgaard. Er entrébilletten scannet korrekt ved indgangen til Ordrupgaard, kan den ikke benyttes igen.
 • Ved køb af medlemskort kan du efter 4 hverdage afhente dit fysiske kort i vores butik. Medbring gerne en kvittering. Købte medlemskort skal afhentes senest ét år efter købet.

Information om og fornyelse af årskort

Ved køb af årskort accepterer du, at Ordrupgaard retter elektronisk henvendelse til dig om udløbsdato, fornyelsesmuligheder m.m. forud for kortets udløb. Accepten omfatter også andre elektroniske henvendelser vedr. anvendelse af årskortet og andre former for serviceinformationer, der relaterer sig til årskortet.

Har du automatisk fornyelse af dit årskort og vil gerne stoppe det, skal du skrive en mail til ordrupgaard@ordrupgaard.dk.

Ansvarsbegrænsning og forbehold

Ordrupgaard forbeholder sig ret til at ændre nærværende betingelser til enhver tid. Ved ændringer, der kan påvirke dig væsentlig som tidligere køber, vil du modtage mail herom. De gældende betingelser vil altid være tilgængelig på Ordrupgaards hjemmeside. Der tages forbehold for eventuelle skrive- og/eller trykfejl på hjemmesiden.

Der tages forbehold for trykfejl, afgifts- og valutaændringer, tekniske fejl, billedfejl og tastefejl i Ordrupgaard’s webshop.

Betaling og sikkerhed

Betaling kan foretages med VISA/Dankort, Visa, Visa Elektron, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro, American Express, Diners/discover og JCB.

Alle fysiske varer er inklusive 25 % moms og eksklusiv afgifter, fragtomkostninger og gebyrer.

Kreditkorttransaktioner sker på en separat sikret server med fuld kryptering af alle kreditkortoplysninger. Ordrupgaard samarbejder med EPAY for at opretholde en sikker betalingsløsning. Denne løsning opfylder alle EPAY krav for sikre betalingsløsninger. Dine kreditkortoplysninger vil ikke blive gjort tilgængelige for andre virksomheder, organisationer eller tredjemand.

Gebyrer for danske kort:

 • American Express: 0,75 %
 • Dankort og VISA/Dankort: Ingen gebyr
 • Diners Club: 0,75 %
 • Maestro: Ingen gebyr
 • MasterCard: Ingen gebyr
 • VISA: Ingen gebyr

Gebyrer for udenlandske kort:

 • American Express: 3,1 %
 • Diners Club: 2 %
 • JCB: 3,1 %
 • Maestro: Ingen gebyr
 • MasterCard: Ingen gebyr
 • VISA: Ingen gebyr

Behandling af personoplysninger / privatlivspolitik

For at kunne genkende dine oplysninger ved dit næste besøg i vores webshop, placeres en ‘cookie’ på din computer. Denne ‘cookie’ bruges også til at følge din indkøbskurv og til statistiske formål. Personoplysninger behandles fortroligt af Ordrupgaard, og de oplyste data udleveres ikke til tredjemand.

Force Majeure

Som følge af force majeure ophører Ordrupgaard’s webshops forpligtelser. Er perioden under force majeure længere end to måneder har såvel du, som Ordrupgaard’s webshop, ret til at ophæve aftalen. Med force majeure menes blandt andet strejker, sygdom hos personalet, transportforstyrrelser, import-/eksport forbud uanset om dette forekommer hos virksomheden eller virksomhedens leverandører.

Lovvalg og tvister

Køb gennem Ordrupgaard, der knytter sig til ovenstående vilkår, er underlagt dansk ret. Ved din brug af internetsiden anerkender du, at enhver tvist mellem dig og Ordrupgaard vedr. ovenstående vilkår, skal afgøres ved de danske domstole efter dansk ret.

Kontakt os

Eventuelle spørgsmål vedrørende din ordre kan sendes til e-mail: Ordrupgaard@ordrupgaard.dk eller du kan ringe til os på telefon +45 3964 1183

Virksomhedsinformation:

Ordrupgaard,

Vilvordevej 110

2920 Charlottenlund

CVR nr. 67117514