Ordrupgaard. Et dansk herskabshjem (katalog)

200,00 DKK

På lager

Beskrivelse

Ordrupgaard. Et dansk herskabshjem

Ordrupgaard. Et dansk herskabshjem er en rigt illustreret bog med fokus på det herskabshjem, som Wilhelm og Henny Hansen skabte på Ordrupgaard. Museets fornemme kunstsamling er veldokumenteret i flere publikationer, men det er første gang, at en publikation er dedikeret til selve museets indretning, møblement og øvrige kulturhistoriske inventar. Ordrupgaard er det eneste samlingshjem af sin art i Danmark og er således en vigtig del af dansk kulturarv.

Ordrupgaard. Et dansk herskabshjem er rigt illustreret med originale fotografier og andet materiale, der ikke tidligere er blevet behandlet selvstændigt. Bogen giver således et unikt blik ind bag gardinerne i et af Danmarks smukkeste og bedst bevarede herskabshjem.

Ordrupgaard. Et dansk herskabshjem udgives i forbindelse med Ordrupgaards 100-års jubilæum i 2018. Museet fejrer det store jubilæum med en række events, nye publikationer, og en stor jubilæumsfest i museets kunstpark til efteråret. Da selve Ordrupgaard i 2018 er lukket pga. opførelsen af en ny tilbygning, sendes museets fine samling rundt i Danmark og udlandet, hvor flere kan få glæde af den.

 

Forfatter: Mirjam Gelfer-Jørgensen.
Med bidrag af Carsten Thau og Annemarie Lund

Udgivelsesår: 2018.

Udgivet af: Ordrupgaard

Sprog: dansk.

Sideantal: 207.

Mål: 23,5 x 23,5 cm.

Du kunne også være interesseret i...