Sommerferien på Ordrupgaard

Tag børnene med på Ordrupgaard i sommerferien, som byder på et væld af spændende oplevelser for børn og barnlige sjæle. Udforsk vores Kunstpark med spændende opgaver, eller brug museet til at holde en skovtur ud over det sædvanlige. Museer er nemlig ikke kun for voksne, og børn under 18 år kommer gratis ind.

På Kunstlegepladsen kan man opleve Olafur Eliassons fantastiske installation Vær i Vejret (2016). Her kan børn og barnlige sjæle få lov til at mærke og lege med elementerne, når den store bronze-ring indhyller parken i tåge hver gang vinden vender. Værket er tændt i museets åbningstid.

I Kunstparken har alle mulighed for at komme helt tæt på kunsten. Her kan man røre, tumle og boltre sig i parkens værker, som på en gang både er finurligt interaktive og visuelt spændende. Tag eksempelvis en snurretur i Henry Krokatis’ drejende træhus, fortab dig i Jeppe Heins spejllabyrint eller få Alice i Eventyrland-agtige fornemmelser ved siden af Carsten Höllers Giant Triple Mushroom (2014).

De nysgerrige kan også få et af vores sjove opgaveark til børn i museets foyer. Med det i hånden bliver I guidet igennem kunstparken og legepladsen på en sjov og lærerig måde.

I kunstparken er der naturligvis også plads til bare at sætte sig på en grøn plet og slappe af i sommervejret. Tag eventuelt jeres egen madkurv med og nyd en frokost i det grønne blandt kunsten. Der er gratis adgang alle dage.   

Café Ordrupgaard serverer alt fra is og lækker smørrebrød til læskende drikke og kage. Køb en kop kaffe eller en økologisk saftevand, sæt dig godt til rette ved Zaha Hadids tilbygning og se ungerne gå på opdagelse i Kunstparken.

Cafeen har åbent tirsdag, torsdag og fredag kl. 12-16.45, onsdag kl. 12-20.30  og helligedage/weekend kl. 11- 16.45.