Anmeldelser

POLITIKEN

Peter Michael Hornung

“Disse skildringer er som kærlighedserklæringer til det menneske [Sigrid Ring], der bragte foråret og familielivet ind i Rings liv – og kunst.”

“Det er en udstilling, der kan tåle at blive læst i lige så høj grad som set. I kataloget tager udstillingens tilrettelægger, Sara Hatla Krogsgaard, os kyndigt gennem den del af Rings produktion, der belyser udstillingens hovedtema. ”

BØRSEN

Bente Scavenius

“Det er en ualmindeligt fin udstilling, der meget tydeligt viser de skift, der sker i Rings maleri efter giftemålet med Sigrid Kähler.”

“Sammenhængen mellem maleri og ægteskab kommer tydeligt til udtryk på Ordrupgaards nyåbnede og veliscenesatte udstilling.”

BERLINGSKE

Torben Weirup

“L.A. Rings store fortjeneste er hans tilstræbt nøgterne skildringer af livet på landet. Det er almuen, og den er smukt skildret. Det er mere livet, som det nu engang er. Hvor det heroiske ligger i det daglige arbejde og den stille hverdag.”

JYLLANDS POSTEN

Tom Jørgensen

“Ordrupgaard præsenterer L.A. Ring som en dybt kompliceret kunstner og et dybt kompliceret menneske på fin udstilling”

“Som altid på Ordrupgaard er også denne udstilling formidlet på en måde, der giver viden og indsigt.”

WEEKENDAVISEN

Mette Sandbye

“L.A. Ring iscenesætter hverdagen. Og man elsker ham for det. Og længes.”

“Atmosfæremættede intimitet, der på smukkeste vis stråler ud af Rings malerier, og den forgangne folklorisme vækker en nostalgisk længsel efter en tid, der aldrig kommer tilbage.”

 

KRISTELIGT DAGBLAD

Karen Johanne Klifoth

“Udstillingen demonstrerer helt klart, at sammen med Sigrid løfter himlen sig og lyset strømmer ind i hans landskaber.”

“Der hersker en tvetydig stemning, der sammen med de uventede beskæringer og perspektivet gør Ring nyskabende, tidløs og meget moderne.”

VILLABYERNE

Adam Grandjean

“Med en imponerende arbejdsindsats har medarbejderne på Ordrupgaard forvandlet Monets farvepragt til L.A. Rings neddæmpede, tågemættede, melankolske skildringer af det sjællandske landskab.”

“Der er meget at se og nyde på Ordrupgaard.”

KATEGORI
Aktuel udstilling