BERLINGSKE

Torben Weirup

“Det er igen familielivet og fokus på børnene, Ordrupgaard vægter i sin udstilling, der både er godt præsenteret og formidlet. Ordrupgaard er nok blandt landets bedste, men ikke største, museer. Derfor giver det god mening at afgrænse emnet og til gengæld fortælle historien på den rigtige måde.”

Jyllands-Posten

Tom Jørgensen

“Det, der gør størst indtryk på udstillingen, er imidlertid de mange malerier af den store børneflok i og omkring Pilegaarden i Kerteminde og yderst oppe på Fyns Hoved. De sorgløse og kåde børn griber én med deres ubekymrede optimisme og skaber en hjertevarm stemning, som er meget smittende. De er hele udstillingen værd. Og mere til.”

Villabyerne

Peter Madsen

“Sybergs familiebilleder fylder godt på væggene (…) Der er tale om meget præcise og eksakte skildringer fra kunstnerens hverdag med familien i hjemmet, og i disse skønne værker er der tale om virkelig virtuositet ud over det sædvanlige. De smukkeste nuancer og farvehold bevæger sig klangfuldt, fyldigt og markant over lærrederne, som var det en langsom symfonisk sats af Bruckner.”

KATEGORI
Tidligere udstillinger