Monets magiske have

GREEN_monet_garden_treated_rgb_fullres

Velkommen i et fantasifuldt oplevelsesunivers for børn og barnlige sjæle!

Sanserummet Monets magiske have åbner Monets kunst op for alle som vil have en lidt anderledes museumsoplevelse. I denne kreative genskabelse af Monets elskede have i Giverny, får publikum mulighed for at komme helt tæt på Monet og alt det der inspirerede ham.

Den magiske have er børneformidling, som præsenterer kunsten på en helt ny og spændende måde. Rummet tager udgangspunkt i flere af de motiver, som Monet malede i sin egen have, og giver museets besøgende mulighed for lege sig frem.

Monets Magiske have er designet som et fantasifuldt og interaktivt univers, hvor alle sanser aktiveres. Her bruger man hele kroppen til at lege sig klogere pĂĄ en af historiens vigtigste kunstnere og det der inspirerede ham.

I den magiske have kan man dufte sig vej gennem havens mange forskellige blomster pĂĄ den spændende duftstation. Man kan kravle igennem eller svinge sig i piletræets lange grene – som er fremstillet af 1,5 km. klatrereb. I det ene hjørne af haven kan kreative sjæle skabe de smukkeste blomster af noget sĂĄ simpelt som crepepapir og piberensere – alle kan være med til at sætte deres præg pĂĄ Monets have. Og selvfølgelig ville det ikke være Monets have uden den japanske bro og de berømte ĂĄkander. Spring mellem ĂĄkanderne, løb over broen og oplev følelsen af at gĂĄ i den store kunstners fodspor.