Kunstlegeplads Ordrupgaard 2018 åbner med to nye værker!

I morgen, torsdag d. 31. maj, åbner Kunstlegeplads Ordrupgaard 2018 med to nye værker! Værkerne er skabt af den amerikanske kunstnerduo Doug og Mike Starn og den japanske arkitekt Terunobu Fujimori. Fælles for de to værker er det, at de inviterer beskueren op i højden, og det gør de i form af en kæmpe bambusskulptur og et tehus blandt trætoppene. 

Doug og Mike Starns bambusskulptur Geometry of Innocence strækker sig 15 meter op i luften og rummer et eventyrligt stisystem, som udfordrer både børn og voksne til at tage turen til toppen. Til at hjælpe med den komplekse konstruktion, som består af bambusstænger og reb i alle regnbuens farver, har Doug og Mike Starn haft et helt hold af bjergbestigere. Resultatet er spektakulært!

Ligesom at Geometry of Innocence manifesterer sig i højderne, skal man også hæve blikket for at finde Terunobu Fujimoris tehus Tea Tree House. Det smukke hus, som balancerer på 6 meter høje pæle, toner frem mellem træerne og leder tankerne hen på barndommens drømme om at have et hus mellem trætoppene. Tehuset vil fremover danne ramme om stemningsfyldte te-ceremonier for kunstlegepladsens gæster.

De to nye værker indvies ved den store åbningsfest d. 31. maj kl. 17-20 – alle er velkomne! Læs mere om eventet her.

Kunstlegepladsen er støttet af Nordea-fonden.

Vær opmærksom på, at der vil være særlige åbningstider og bestemte adgangsforhold samt regler for de to nye værker efter indvielsen d. 31. maj 2018.

Læs mere om åbningstider, adgangsforhold og regler her