Konkurrence – Vind flybilletter til Sydfrankrig

Konkurrence – Vind flybilletter til Sydfrankrig

KONKURRENCE
Vind flybilletter til Sydfrankrig
air2
klm4
Har du fået smag for mere Sydfrankrig efter turen rundt i udstillingen Van Gogh, Gauguin, Bernard. Dramaet i Arles? Så deltag i lodtrækningen om 2 x 2 flybilletter til Nice eller Marseille med AIR FRANCE KLM.

 

SÅDAN DELTAGER DU
På disken ved indgangen til Ordrupgaard tager du en blanket, besvarer 3 spørgsmål om udstillingen og afleverer blanketten i konkurrencekassen.

 

Er du en af de heldige vindere, kontakter vi dig direkte efter 15. april eller 23. juni, hvor lodtrækningerne finder sted.

 

Held og lykke!

 

Konkurrencebetingelser
Blandt de rigtige svar trækker vi lod om 2 præmier á 2 flybilletter til Nice eller Marseille, som skal anvendes inden for et år efter udtrækningen. Vinderne bliver fundet 15. april og 23. juni og får direkte besked. Hvis en vinder ikke vender tilbage efter den givne frist, trækkes en ny vinder. Kun personer over 18 år, som ikke er ansat på Ordrupgaard / ved AIR FRANCE KLM eller er i familie med ansatte, kan deltage. Og kun med ét lod pr. person. Præmien kan ikke ombyttes til kontanter og omfatter ikke transport til og fra lufthavnen.

Svaret skal afleveres i konkurrencekassen ved indgangen til Ordrupgaard.