Konkurrence: Vind en Finn Juhl-stol fra OneCollection

Vær opmærksom på at denne konkurrence er udløbet.

Mangler du en skøn designerstol i din stue?

Vi er vilde med de æstetiske universer som både Vilhelm Hammershøi og Finn Juhl formåede at skabe. Begge stod de ud fra deres tid og rammer lige ned i nutidens boligtrend!

Hammershøi indrettede sit hjem på Strandgade 30 lyst og sparsomt møbleret modsat tidens klunkestil. Hans nærmest moderne æstetik var på mange måder forud for sin tid. Finn Juhl var, modsat sin samtids mere stringente tendenser inden for møbeldesign, inspireret af den frie kunst. Dette afspejler sig tydeligt i hans unikke, organiske møbler, der var med til at sætte dansk design på verdenskortet.
Nu har du chancen for at vinde en af Finn Juhls smukkeste stole: 108-stolen produceret af OneCollection. 108-stolen er en let og elegant spisebordsstol, først produceret i 1946. Det er en dynamisk stol, som er alt andet end en ordinær spisebordstol.

SĂĄdan deltager du i konkurrencen:

Udfyld en konkurrenceseddel i museets foyer under dit besøg.

1: Tilmeld dig Ordrupgaards nyhedsbrev.

Skriv din email pĂĄ dit svarark, og sĂĄ bliver du automatisk tilmeldt. Hvis du allerede modtager vores nyhedsbrev, kan du markere dette pĂĄ sedlen.

2: Giv et bud på følgende spørgsmål:

Hvor mange træ-æg ligger der i skålen på bordet i Finn Juhls stue?

Man må kun deltage en gang per. person, så husk at kigge nøje efter.

Sedlen skal afleveres i postkassen i foyeren ved skranken.

Den 7. august 2016 udtrækkes to vindere blandt dem, der er kommet tættest på det rigtige antal træ-æg. Hver vinder får 1 stk. 108-stol fra OneCollection, og får besked via den e-mail som er tilmeldt nyhedsbrevet.