Klub Ordrupgaard

klub_ordrupgaard_stor

Klub Ordrupgaard

I 2018 tages det første spadestik til Ordrupgaards nye tilbygning Himmelhaven. Ordrupgaard vil være lukket i hele byggeperioden, som forventes at vare i to år. Det er fortsat muligt at købe og forlænge medlemskaber af Klub Ordrupgaard, men pga. den forestående byggeperiode, bedes man være opmærksom på at kortet vil overgå til et passivt medlemskab under byggeperioden. Når byggeriet står færdigt i 2019 inviteres man som de første med til åbningen af det nye Ordrupgaard og medlemskabet gøres aktivt med de måneder man er gået glip af.

Kort købt og forlænget efter 1. maj 2017 refunderes IKKE.

Som medlem af Klub Ordrupgaard får du gratis adgang til Ordrupgaard i et helt år, du sparer penge i både café og butik og får adgang til særlige arrangementer og kunstoplevelser.

Som medlem inviteres du til eksklusiv klubfernisering på alle Ordrupgaards særudstillinger.

MEDLEMSFORDELE FOR BEGGE MEDLEMSTYPER:

Gratis adgang til Ordrupgaard i et helt år

10 % rabat i Café Ordrupgaard

10 % rabat i museumsbutikken

25 % rabat på Ordrupgaards udstillingskataloger

Invitation til klubferniseringer

Klubforedrag og klubomvisninger

Rabat på særarrangementer

Klub Ordrupgaards nyhedsmail ca. en gang om måneden

En udstillingsplakat ved indmeldelse og forlængelse på museet

BRUG DIT MEDLEMSKORT PÅ NIVAAGAARD

To museer for ét museums pris: Fra den 10. september 2017 til den 10. marts 2018 kan alle medlemmer af Klub Ordrupgaard komme gratis ind på kunstmuseet Nivaagaard.

Fra den 10. september 2017 kan man opleve noget helt særligt på Nivaagaard i Nordsjælland: Hele 26 værker fra Ordrupgaards samling af dansk guldalder møder nemlig Nivaagaards egen guldaldersamling i en fælles særophængning. Udstillingen hedder Guldalder x 2. Ordrupgaard besøger Nivaagaard.

I forbindelse med den fine udstilling er der også indgået et særligt årskortsamarbejde mellem de to museer. Det betyder, at medlemmer af Klub Ordrupgaard får gratis entré til Nivaagaards Malerisamling i et halvt år – fra 10. september 2017 til 10. marts 2018. Det samme gælder for medlemmer med 1+1 medlemskab, som gratis kan tage en ledsager med. Når Ordrupgaard genåbner i ny skikkelse i 2019, giver et årskort til Nivaagaards Malerisamling tilsvarende gratis entré på Ordrupgaard i 6 måneder. Som medlem af Klub Ordrupgaard får du følgende fordele på Nivaagaard.

Gratis entre til museet (i den aftalte periode)

Gratis omvisninger hver uge

Nedsat pris for en ledsager

Croquistegning for voksne og tegneundervisning for børn og unge

Filmvisninger

50 % rabat på museets foredrag, koncerter og øvrige arrangementer

10 % rabat i caféen og i museumsbutikken

Som medlem af Klub Ordrupgaard kan du besøge Nivaagaard Malerisamling gratis i perioden 10. september 2017 – 10. marts 2018.
Læs mere på Nivaagaards hjemmeside her.

Enkelt Medlemskab

1 års fri entré for 1 person: 350 kr.

1 plus 1 Medlemskab

1 års fri entré for 1 person + gæst: 550 kr.

BLIV MEDLEM:

Indmeldelse i Klub Ordrupgaard kan ske i skranken i museets foyer. Hvis ikke du har mulighed for at besøge museet, er du også velkommen til at bestille et medlemskab via mail – skriv til ordrupgaard@ordrupgaard. Venligst noter dine kontaktoplysninger samt hvilket medlemskab, du ønsker at bestille.