DESIGNERJUL I HAMMERSHØIS STUE

Til julen på Ordrupgaard 2017 hører naturligvis et smukt juletræ i den gamle del af museet. I år er det stylisten Helle Høgsbro Krag, der også stod bag årets populære påskebord, som skaber julemagi i havestuen.

I Ordrupgaards havestue får kunstnerne Vilhelm Hammershøi og Theodor Phillipsen selskab i julemåneden. Museets besøgende kan nemlig frem til den 17. december se to smukke juletræer pyntet af designer og stylist Helle Høgsbro Krag. Med sin sikre og genkendelige stil har Helle skabt et stilfuldt juleunivers i sølv og gulv med spejle og smukke refleksioner i det smukke rum.

Helle Høgsbros designs er kendetegnet ved brugen af smukke farver, god kvalitet og humor. Hun har tidligere haft påske pop-up shop her på Ordrupgaard, med fantastiske og finurlige ting. Denne december kan du finde hendes fine, finurlige kreationer i Ordrupgaards museumsbutik – så længe lager haves.

Juletræet er igen i år skænket af juletræssælgerne fra Maglesøe Plantage  og kan ses i Ordrupgaards havestue fra fredag den 1. december til søndag den 17. december 2017