17. december, Julemarked på Ordrupgaard

Lørdag den 17. december inviterer Kunstmuseet Ordrupgaard til det hyggeligste julemarked, med alt hvad et julehjerte kan begære.  Pladsen foran museet bliver for en dag forvandlet til en juleoase af design- og madboder, juletræskøb, klippe-klistre, gløgg, ponyridning og meget mere.

Besøg smukke boder med masser af lækkert dansk design og kunsthåndværk. Eksempelvis, smykkedesigner Ulrike Ramin og Pia Blak, som har den skønneste julepynt i papir, med alt fra guirlander, kræmmerhuse og julestjerne – håndlavet naturligvis. Jane Bailey sælger ud af sin kunstneriske stentøjsskulpturer og Ulla Vedel fra Circulaer Design medbringer krukker, vaser og potter i et stilrent, tidsløst design. Alle boderne på Ordrupgaards julemarked er en del af organisationen Danske Kunsthåndværkere & Designere.

Hele dagen serverer vores café deres hjemmelavede gløgg og det vil være muligt at købe et lækkert måltid mad her eller fra en af de forskellige madboder.

I den gamle portnerbolig er der juleklip til den store guldmedalje. For 25kr. kan man flette alle de stjerner og hjerter som man lyster og skulle man have lyst til lidt sødt undervejs vil der blive solgt kaffe, te, saft og julebag.

For de mindste er der også planlagt noget helt specielt. De kan nemlig få en ridetur på ryggen af en sød pony rundt på gårdspladsen – kvit og frit.

Som sædvaneligt er juletræsmanden fra Maglesø Grantræsplantage på pletten, og hjælper jer med at finde det perfekte træ. Plantagen har i flere år vundet priser for deres smukke, ensartede træer i alle størrelser.

Indenfor viser Ordrupgaard årets vinterudstilling L.A. Ring. Mellem lys og mørke

Kom forbi Ordrupgaards julemarked og kom i rigtig julestemning.

Hvor: Ordrupgaard Kunstmuseum, på pladsen foran det gamle museum.

Hvornår: Den 17. december, kl. 11.00-15.00

Hvor meget: Julemarkedet er gratis, billetpriser til udstillingen findes her