Feltet af entreprenører til Himmelhaven er skærpet

Slots- og Kulturstyrelsen har netop offentliggjort navnene på de fem entreprenører, som er prækvalificeret til at afgive tilbud på opførelsen af Ordrupgaards nye tilbygning Himmelhaven.

Slots- og Kulturstyrelsen har fundet frem til de fem entreprenører, der er med i opløbet om at blive hovedentreprenør på byggeprojektet Himmelhaven, som skal huse Ordrupgaards fornemme franske samling når museet genåbner i 2019.

Blandt de syv ansøgere, som havde anmodet om at blive prækvalificeret, har styrelsen vurderet hvilke fem firmaer, der bedst opfylder en række udvælgelseskriterier.

Følgende fem firmaer og konsortier er udvalgt:

  • C. C. Contractor A/S
  • Elindco Byggefirma A/S
  • Juul & Nielsen A/S og Barslund A/S
  • NCC A/S
  • Züblin A/S

Fristen for at indgive det endelige tilbud på opgave er torsdag den 1. marts 2018. Slots- og Kulturstyrelsen forventer at kunne offentliggøre, hvilket firma eller konsortie, der vinder opgaven med at opføre Himmelhaven, i slutningen af marts 2018 .

Første spadestik til tilbygningen Himmelhaven forventes at ske i midten af maj 2018, og det forventes, at den nye, underjordiske tilbygning på kunstmuseet kan byde publikum velkommen i de nye udstillingslokaler ved udgangen af 2019.

Læs mere om Himmelhaven

Læs mere om byggeprojektet

Yderligere oplysninger om byggeprojektet:
Slots- og Kulturstyrelsens pressetelefon: 22 61 19 95

Udgivet d. 16. januar 2018.