Efterårsferien på Ordrupgaard

Efterårsferien 2017 på Ordrupgaard byder på masser af sjov for hele familien. Oplev bl.a. stor kunst med samlingsudstillingen Masterpieces. Fra Degas til Hammershøi, hvor Ordrupgaards danske og franske mesterværker vises frem. Her kan man bl.a. se de nyerhvervede værker Hvide døre af Vilhelm Hammershøi og Guldsmedeværksted af L.A. Ring, samt en række sjældent udstillede Degas-pasteller.

For børn og barnlige sjæle anbefaler vi Ordrupgaards Kunstpark og Kunstlegeplads, hvor man må lege i og omkring kunsten og lade sig indhylle i tåge af Olafur Eliassons værk Vær i vejret. Søndag den 22. oktober inviterer vi til børneworkshop, hvor vi laver kalejdoskoper fra bunden.

I hele uge 42 vil Finn Juhls hus være åbent både i hverdagene såvel som i weekenden. Oplev en perlerække af de mest kendte og elskede danske designklassikere i dette helt fantastiske hus.

Eller nyd blot en kop kaffe og et stykke kage i Ordrupgaards café. Her kan man sidde roligt i Zaha Hadids ikoniske sal, omgivet af store vinduer med udsigt til efteråret  skønne farver i den smukke Kunstpark.

Kalejdoskop-workshop for børn

6798040_kalejdoskop LILLE

Finn Juhls hus

Finn_Juhl_galleri_10

Kunstlegepladsen

olafur-eliasson3

Masterpieces. Fra Degas til Hammershøi

Edgar Degas. Tre danserinder, Ca. 1898, Foto: Pernille Klemp