Børnehave (0-2 klasse)

born1060x336

Skoletjeneste for børnehave

Vi tilbyder omvisninger med efterfølgende værkstedsbesøg. Forløbet starter typisk kl. 10 og slutter ca. kl. 12.15.

Der er plads til 20 børn på en omvisning. Book din omvisning mindst en uge i forvejen på tlf. 39 96 11 83 eller på booking@ordrupgaard.dk. Pris 750 kr. Ring gerne for at aftale nærmere omkring emne og praktiske foranstaltninger. Vi er også åbne overfor specifikke ønsker.
Et besøg begynder med en omvisning i museets samling eller særudstilling. Her snakker vi om udvalgte billeder. Omvisningens længde er tilpasset børnenes alder, men er ikke længere end 1/2 time.

Bagefter er der mulighed for et værkstedsbesøg i museets portnerbolig. Her får børnene en opgave, som passer til det, de har set på museet. Der arbejdes med pensel og maling, og børnene har hver deres staffeli. Der er to rum at male i, således at der er mulighed for at dele børnene op og dermed differentiere undervisningen om nødvendigt.
Det er muligt at spise medbragt mad på 1. sal.

Vi glæder os til at se Jer!

Fransk impressionisme

Ordrupgaard rummer en af Nordeuropas betydeligste samlinger af fransk kunst fra det 19. og begyndelsen af det 20. århundrede.

Ordrupgaards franske samling skaber i et sammenhængende overblik over den tidlige modernistiske billedkunst med hovedvægt på impressionismen repræsenteret ved blandt andre Claude Monet, Alfred Sisley, Camille Pissarro, Berthe Morisot og Auguste Renoir.

I Ordrupgaards undervisningsmateriale FRANSK IMPRESSIONISME indkredses de impressionistiske kunstneres radikale malemåde, farve- og motivvalg. Undervisningsmaterialet downloades nedenfor, læses i klassen og kan efterfølges af en omvisning på Ordrupgaard.

FRANSK IMPRESSIONISME på Ordrupgaard for 0. til 2. klasse kan downloades HER.

 

Finn Juhls hus

Arkitekten og møbeldesigneren Finn Juhls private hjem har siden 2008 været en del af Ordrupgaards museumskompleks. Huset og hjemmet er i dag et unikt og internationalt anerkendt eksempel på dansk modernisme inden for arkitektur, møbeldesign og billedkunst, og det giver besøgende et unikt visuelt indblik i Juhls tanker omkring både helheden og detaljen indenfor design og boligindretning.
Ordrupgaard tilbyder skole- og studiebesøg til uddannelsesinstitioner i huset uden for åbningstid. På grund af husets størrelse og af hensyn til indboet er der kun plads til max. 15 personer i hjemmet af gangen.

Booking:
Omvisninger bestilles på telefon 39 96 04 79 alle dage mellem kl. 9-12.30, pr. e-mail booking@ordrupgaard.dk  Skriv under bemærkninger, at klassen/holdet ønsker omvisning i Finn Juhls hus. Booking skal foretages min. 14 dage før besøget. Mandag lukket.

Priser:
Omvisning pris: Kr. 450,-.
Ved besøg på egen hånd pålægges et gebyr på kr. 1000,- for en times åbning.
Entre: Gratis for grundskolen, HF og gymnasier.
Entré: Kr 75,- pr. studerende ved videregående uddannelser (gælder også til selve Ordrupgaard i åbningstiden).