Book Ordrupgaard

Arrangementer

Ordrupgaard er midlertidigt lukket pga. opførelsen af museets nye tilbygning Himmelhaven. Det er derfor ikke muligt at booke Ordrupgaards lokaler før efter genåbningen. Ordrupgaard genåbner i 2020.

INDDRAG KUNSTEN I DIT ARRANGEMENT OG SKAB EN UNIK OPLEVELSE FOR DIG SELV OG DINE GÆSTER
Ordrupgaard tilbyder smukke arkitektoniske rammer unikt beliggende i egen park ved Jærgersborg Dyrehave nord for København.
Bygningerne på Ordrupgaard er kunstværker i sig selv, og museet rummer en af Nordeuropas fineste samlinger af fransk impressionisme og udsøgte værker af danske guldaldermalere. Skab en unik oplevelse for dine gæster og kombiner dit arrangement med en omvisning i museets samling, særudstilling, arkitektur eller Finn Juhls hus.
Museets café er særdeles velegnet til større arrangementer som f.eks. jubilæer, prisoverrækkelser, produktlanceringer, receptioner, middage samt officielle begivenheder. Vi har plads til alt lige fra det mindre møde for 10 personer til større arrangementer for op til 250 personer.

Vi er fleksible, så kontakt os gerne for en uforpligtende snak så kan vi vejlede dig om vore faciliteter.

Book et arrangement

Fotosession

Ordrupgaard er midlertidigt lukket pga. opførelsen af museets nye tilbygning Himmelhaven. Det er derfor ikke muligt at booke fotosessions indenfor på museet, men Kunstpark Ordrupgaard er fortsat åben.

Ordrupgaard genåbner i 2019.

Ordrupgaard lægger ofte bygning til fotosessions. Fotosessions foregår i de fleste tilfælde uden for åbningstid. Det vil sige primært hele mandag eller tirsdag, torsdag eller fredag formiddag.

Vi kan arrangere mad fra husets restaurant eller anden forplejning efter aftale.

Ring på tlf.: 39 96 02 92 for at høre nærmere.

Book en fotosession

Zaha Hadid-salen

Zaha Hadids enestående byggeri har en smuk sal med store vinduespartier ud mod den omkringliggende park. Salen er den mest eksponerede og spektakulære del af Zaha Hadids tilbygning. Salen giver mulighed for alle typer af arrangementer: foredrag, seminarer, filmfremvisninger, produktlanceringer, receptioner og middage.

Restaurant Wilhelm

Restaurant Wilhelm ligger i Fredsskoven ved siden af Ordrupgaard og rummer op til 50 spisende gæster. Huset har tidligere fungeret som vognport til det gamle herskabshjem, i dag Ordrupgaard, og alle de oprindelige detaljer er smukt velbevaret. En smuk og intim ramme om dit arrangement.

Den franske sal

Salen ligger i Wilhelm & Henny Hansens herskabshjem opført i 1916-18. Salen er et smukt eksempel på periodens nyklassicistiske arkitektur. Salen rummer op til 120 personer

Vinterhaven

Sammen med det tilstødende filmrum tilbyder museets smukke vinterhave en stemningsfuld ramme om intime foredrag og mindre receptioner. Vinterhaven rummer op til 30 personer

Book et lokale