Åbningsfest i kunstparken

Ordrupgaard indvier et nyt værk i Kunstaparken med en kæmpe åbningsfest torsdag den 15. juni kl.17. Her præsenteres ‘Pinecone Pavilion’ af Randi & Katrine for første gang for offentligheden.

Der er lagt op til en aften for hele familien, når Ordrupgaard indvier det nye værk. Museet har arrangeret en super-festlig aften med masser af kunstneriske events på tapetet. Her kan gæster opleve en performance ved den kendte performancekunstner Sophie Dupont, børnene kan kommer til gratis kogleworkshop inspireret af Randi og Katrines værk og meget mere. Der kan købes mad hos Den økologiske Pølsemand eller man kan selv tage med madkurv med og nyde den i det grønne. I aftenens anledning vil Ordrupgaards ambassadør Emma Leth være DJ.

‘Pinecone Pavilion’ er inspireret af koglens struktur, mønstre og opbygning. Det fire meter høje værk er gemt i en lille lysning, bag træer og krat som en skjult overraskelse. På ydersiden fremtræder koglen med en naturtro farvepalet, men i koglens indre er der derimod noget ganske andet på spil.

Tag familien med til Ordrupgaard og hjælp os med at fejre ‘Pinecone Pavilion’.

Hvornår: Torsdag den 15. juni, kl. 17.00-20.00
Hvor: Kunstpark Ordrupgaard
Arrangementet er gratis for alle