27. august, sommerjazz

Ordrupgaard slår endnu engang dørene op for swingende sommerjazzkoncert. Denne gang med guitarist Paul Banks og saxofonist Jakob Dinesen.

Banks og Dinesen er begge anmelderroste musikere og deres duo-samarbejde er så virtuost, legende og hjertevarmt, at resultatet er meget mere end en cross-over mellem stilarter. Musikken balancerer på kanten af mange velkendte etiketter: folk, jazz, blues, country og gospel og  hovedpersonernes meget personlige tilgang til deres instrumenter, har skabt et tidløst univers, som er helt deres eget.

Paul Banks er kendt og afholdt som stilskabende guitarist og fyldig one-man-band. Han har udgivet 14 plader i eget navn og medvirket som backing musiker på omkring 100 udgivelser med andre kunstnere. Jakob Dinesen er en af sin generations mest personlige danske saxofonister. Han har modtaget adskillige priser, og så har han spillet med stort set alt og alle fra rap til rock på den danske scene og føler sig efterhånden hjemme over store dele af verden.

Oplev det spændende musikalske samarbejde søndag den 27. august kl. 15.00 og halvanden time frem. Arrangementet er gratis og hvis vejret er med os spilles koncerten i kunstparken foran museet.