15. december, På gensyns-arrangement

I anledning af, at museet fra den 17. december lukker i to år for at bygge til, vil vi gerne sige pænt farvel og på gensyn. Derfor afholder Ordrupgaard fredag den 15. december kl.15-16.30 et hyggeligt på gensyns-arrangment. 

Først byder vi på et lille glas og snacks i Café Ordrupgaard, hvor museumsdirektør Anne-Birgitte Fonsmark også fortæller lidt om, hvad der skal ske under ombygningen. Efterfølgende vil der være omvisninger ved Ordrupgaards museumsinspektører i highlights fra særudstillingen Masterpieces. Fra Degas til Hammershøi.

Før og efter arrangementet vil der være mulighed for at købe julegaver i museumsbutikken, som har helt op til 50% på en lang række varer – blandt andet lækre sager fra Kähler, Ferm Living, ArchitectMade og meget mere. Årets juletræ kan også købes med hjem fra Ordrupgaard, da juletræssælgerne fra Maglesø Plantage igen i år står klar med prisvindende træer på pladsen foran museet.

Vi glæder os allerede til at genåbne i 2019 med en helt ny bygning, nemlig Himmelhaven af den norske tegnestue Snøhetta, og til at vise jer et endnu mere spændende Ordrupgaard!

Tilmelding er ikke nødvendig