29. september, GentofteNatten

Fredag den 29. september er der endnu engang Gentoftenat og som sædvaneligt byder Ordrupgaard ind med fantastiske gratis kunstoplevelser efter lukketid. Åben Ordrupgaard inviterer til både smuk musik inde og spændende Art Walk ude.

Udenfor kan man komme på Art Walk i parken med museets inspektør og projektleder af Ordrupgaard kunstpark Sara Hatla Krogsgaard. Siden 2013 har kunstpark Ordrupgaard fremvist smukke og interaktive kunstinstallationer, af nogle af tidens helt store samtidskunstnere, som Jeppe Hein, Olafur Eliasson og Carsten Höller. Kom på vandretur i parken og hør hvad meningen med kunst-galskaben er, når Ordrupgaard udstiller alt fra spejllabyrinter til en kæmpe store padehat.

Efter Art Walk i parken kan man varme sig inden for på museet med en musikalsk kulturoplevelse i særklasse, når katokvartetten fylder Ordrupgaard med klassisk musik. Tag på en musikalsk vandring med de talentfulde musikere rundt i museets sale og oplev kunsten med en ekstra dimension. Katokvartetten spiller sig gennem de gamle franske sale og ind i Ordrupgaards moderne Zaha Hadid-tilbygning, hvor publikum vil kunne opleve museets samlingsudstilling Masterpieces.

Kom og få to levende kunstoplevelser på Ordrupgaard helt gratis.

17:00-17:45 Art Walk ved Kunsthistoriker Sara Hatla

18:00-19:00 Klassisk koncert i salene

18:00-18:45 Art Walk ved Kunsthistoriker Sara Hatla

19:00-20:00 Klassisk koncert i salene

Både Art Walk og Katokvartetten afvikles to gange under Gentoftenatten og man kan selv bestemme i hvilken rækkefølge det skal opleves. Tilmelding er ikke nødvendig og entre er gratis efter kl. 17.00.

Til Åben Ordrupgaard vil besøgende også kunne se Finn Juhls hus!